Best Resort Hotel Europe

Hertelendy Kastély – One of the best!

NYILVÁNOSSÁGRA HOZTÁK A SZÁLLODAIPAR NEMZETKÖZI ÖTCSILLAGOS KITÜNTETÉSÉNEK NYERTESEIT

Hol találhatják a legjobb szállodákat és a legjobb vendéglátó szolgáltatást nyújtó társaságokat a világon? Minden bizonnyal ama szolgáltatók között, amelyek hosszú évek során versenyben álltak egymással, hogy elnyerhessék nemzetközi viszonylatban is az ötcsillagos minősítést. A nemzetközi hotel kitüntetés (International Hotel Awards) díjazottainak először is azt kell bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak az országukban, mielőtt a csendes óceáni ázsiai térségben, Európában, az amerikai földrészen, az arab országokban, Afrikában és az Egyesült Királyságban működő szállodák legjobbjaival mérnék össze tudásukat.

A nemzetközi hotel kitüntetés adományozása tekintetében szóba jöhető szállodák között történt beható kutatás során a világ legjobb szállodája (World’s Best Hotel) végső nyerteseinek névsorát 2012. november 4-én, vasárnap a londoni Mariott Hotelben (Grosvenor Square) egy gálavacsora keretében hozták nyilvánosságra. A jelöltek között olyan szállodák voltak, amelyek egyrészről rendezvényhelyszínek, vagy rendelkeznek wellness részleggel, repülőtérrel vagy fürdőhellyel, és ugyancsak idetartoznak a legjobban vezetett szállodák, a legszebb épületben működő és a legszebb beltérrel rendelkező szállásadóhelyek, a legjobb marketing megoldást nyújtók és a legjobb honlappal rendelkezők.

A Hertelendy Kastély sikeresen elnyerte a szállodáknak járó 2012-2013. évi nemzetközi elismerést az alábbi 3 csúcskategóriában:

"Best Resort Hotel Europe"
"Best Resort Hotel Hungary"
"Best Small Hotel Hungary"

Stuart Shield, a nemzetközi díjátadó bizottság elnöke a következőt nyilatkozta:

„A vendéglátóipar elismerésre méltóan versenyképes, és így eme magasszintű – ötcsillagos –elismerést jelentő kitüntetés elnyeréséhez szükséges szakértelem és minőség is rendkívül magas szintű. Kérem, hogy minden országos szintű kitüntetett fogadja őszinte jókívánságomat, különösen azok a társaságok, amelyek a világ legjobbjai közé kerültek!”

További információért kérjük látogasson el a következő honlapra: www.ihotelawards.com


További részletekre kíváncsi?

Hívja Kiss Kingát
Guest Relation Managerünket a
+36 82 568 400-as
telefonszámon.


NÉV :

E-MAIL:

ÜZENET :

MA76WZ

Kérjük Írja a fent látható karaktereket a mezőbe!