spa a kastélyban

Az igazi kikapcsolódás művészetét kevesen ismerik. A keleti életfilozófia tanai szerint ez csak úgy érhető el, ha az ember harmóniában van a természettel. Az ókori rómaiak kiemelték a legjobb minőségű víz fogyasztásának fontosságát is és az olyan megelőző kúrákét, mint a diéta, vagy munkával és a szeretekkel eltöltött idő közti egyensúly.

Napjainkban ez a filozófia sokkal inkább elméleti, mintsem gyakorlati síkon van jelen, noha igazságtartalmát kevesen vitatják. Képzelje viszont el azt a pillanatot, amikor elnyújtózik egy termálvízzel teli medencében és élvezi a kényeztető masszázst. A teljes ellazulás élménye, ami csak önre vár, hogy felfedezze!

A 300 hektáros birtok alatt több mint ezer méter mélyen található az 62 fokos termálvíz, mely a wellness-részleg masszázsmedecéjét, a kültéri úszómedencét, a Kelo-szaunánál lévő dézsát és a Kelo-szauna mellett található termáltavat táplálja.

A termálfürdő, illetve a spa-részleg az érzékek valóságos oázisa és a megszépülés központja. Engedje át magát a többféle masszázs, a különleges St. Bath készítmények, valamint a számos különféle szépségápolási kényeztetésnek.

Garantáljuk, hogy a spa-részlegből kifelé menet nagyságrenddel frissebbnek érzi majd magát, mint odafelé.

Érezze otthon magát ezen a helyen, ahol a természet és a luxus találkozik egymással.


További részletekre kíváncsi?

Hívja Kiss Kingát
Guest Relation Managerünket a
+36 82 568 400-as
telefonszámon.


NÉV :

E-MAIL:

ÜZENET :

W6ERSO

Kérjük Írja a fent látható karaktereket a mezőbe!